Foto van Alzheimerset Vitility

Alzheimerset Vitility

Zorgt voor beter/meer eten en drinken van Alzheimer-patiënten

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Alzheimerset Vitility. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Alzheimerset Vitility

  40% van de mensen met Alzheimer lijdt aan gewichtsverlies. Verschillende oorzaken zijn hier voor te noemen. Het word voor hen steeds moeilijker om zelfstandiger te eten, ze zijn vaak snel afgeleid en onrustig tijdens het eten. Hierdoor krijgt men minder voeding binnen. Ook is het voor hen moeilijker onderscheid te maken tussen verschillende kleuren. Ruim 60% van de mensen met Alzheimer heeft een afname in het vermogen om kleuren van elkaar te onderscheiden. De helft van deze mensen wordt door deze afname in het dagelijkse leven belemmerd.

  Het is wetenschappelijk onderzocht dat mensen gevoeliger zijn voor de kleur rood. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen met de ziekte van Alzheimer zelfstandig 25% meer eten en 84% meer drinken, bij het gebruik van servies in een felrode kleur. Door de gele onderlegger word dit effect versterkt. Voor mensen met Alzheimer is deze set speciale Alzheimerset samengesteld.

  Deze Alzheimerset bevat een rood bord met verhoogde rand en antislip onderzijde, een rode eierdop met zuignap, een rode drinkbeker met tuit (inhoud 250ml), een rode bestekset (vork,lepel,mes) en een gele antislip onderlegger (40X30 cm.)

  Specificaties

  Artikelnummer
  227
  EAN nummer
  1000000002270
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -
  Woonruimte
  Keuken

  Vragen over Alzheimerset Vitility ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: